We found 0 results. View results
Your search results

Znížená cena! Vynikajúco riešený 5-izbový rodinný dom v Potzneusiedl

Posted by Andrea on November 22, 2021
0

Ponúkame na predaj rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu, v prihraničnej obci Poztneusiedl v sume 335 000 eur v stave holodom.

Túžite po bývaní v rodinnom dome s ideálnou dispozíciou? Kde sa okrem priestrannej obývačky s kuchyňou a troch spální vmestí ešte aj hosťovská? O dome s dvomi kúpeľňami, záhradkou, súkromnou prístupovou cestou, a to všetko za cenu, ktorá sa rozhodne oplatí? Predstavujeme vám nový projekt moderného rodinného bývania v rakúskom pohraničí.

Na predaj je celkovo 6 rodinných domov, ktoré sú súčasťou dvojdomov, v rakúskej obci Potzneusiedl. Každý dom má výmeru 132,2 m2 a pozostáva z dvoch podlaží.

Na prvom podlaží sa nachádza:
– predsieň (4,4 m2)
– chodba
– schodisko
– technická miestnosť (5,5 m2)
– hosťovská (spálňa, pracovňa) 11,4 m2
– kuchyňa spojená s obývačkou o výmere 37 m2. 

Na poschodí sú:
– tri spálne o výmere 13,8 m2, 15,3 m2 a 14,4 m2
– šatník (5,9 m2)
– hala (9,8 m2)
– druhá kúpeľňa s WC o výmere 8,5 m2, kde pohodlne vojde nielen sprchový kút, ale aj vaňa, dve umývadlá a toaleta. 

Dom disponuje príjemnou zelenou plochou o výmere 106 m2 a k tomu terasou o výmere 12,5 m2. Súčasťou domu je pohodlné parkovanie pre dve autá.

Dom sa predáva v štádiu holodom v sume 335 000 eur vrátane dvoch parkovacích státí. Ide o tehlovú novostavbu s moderým podlahovým vykurovaním na báze tepelného čerpadla vzduch – voda, kvalitnými plastovými oknami s izolačným trojsklom, kompletne napojenú na inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia). V cene domu je aj oplotenie. 

Domy sú aktuálne vo výstavbe, dokončenie prvej etapy je naplánované do konca roka 2023. 

Ak vás náš nový projekt zaujal, veľmi radi vás privítame na obhliadke.

Obec Potzneusiedl disponuje príjemnou občianskou vybavenosťou – nachádza sa tu škôlka, lekár, banka… Priamo v Potzneusiedl, alebo v jeho okolí, sa nachádzajú vynikajúce možnosti na šport či relax v prírode. 

Veľkou výhodou tejto tichej obce uprostred prírody je jej poloha a najmä priame napojenie na diaľnicu spájajúcu Viedeň (30 minút) a Bratislavu (15 minút), ako aj nákupné možnosti v Parndorfe (10 minút), Bruck an der Leitha (10 minút) alebo Kittsee (10 minút).

Naša realitná kancelária vie sprostredkovať aj hypotekárny úver v niektorej z rakúskych bánk. Príjemne a bez stresu vás prevedieme celým procesom kúpy, sprostredkujeme právny servis a tlmočenie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings