We found 0 results. View results
Your search results

Murovaná chata na krásnom pozemku pri lese a pri potoku

Posted by Andrea on March 6, 2023
0

Na predaj ponúkame murovanú chatu v lokalite s celoročným bývaním Sacky, kataster Bernolákovo. Užitková plocha 53 m2, plocha pozemku 666 m2. Cena 179 000 eur.

Na predaj ponúkame záhradnú chatu v katastri Bernolákovo, lokalita Sacky, ktorá je známa tým, že je v nej povolené celoročné bývanie. 

V roku 2013 sa robila nadstavba a celková rekonštrukcia,  bola urobená nová strecha, zateplenie polystyrénom vrátane novej fasády, plastové okná s izolačným dvojsklom, vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Taktiež pribudla kúpeľňa s toaletou a sprchou a galéria v podkroví ako ďalší priestor na spanie.

Na prvom podlaží chaty sa nachádza chodba s umývadielkom, špajza a kuchyňa s kuchynskou linkou a pieckou na vykurovanie. Odtiaľ sa po schodoch, ale aj samostatným vchodom dostaneme na druhé podlažie, kde sa nachádza sprcha s WC, chodba, obývacia miestnosť spojená so spálňou a pod strechou sa nachádza ešte galéria. 

Pred chatou sa nachádza terasa s krbom a taktiež je k dispozícii aj prestrešená terasa, kde si môžete posedieť aj v prípade nepriaznivejšieho počasia.

Chatu je po menších úpravách možné využívať celoročne. Prípadne je možnosť chatu ešte zväčšiť prístavbou. Zastavaná plocha chaty je 20 m2, užitková plocha je 53 m2.

V chate je zavedená mestská voda a elektrina, ale na pozemku je aj studňa s čerpadlom určená na polievanie záhrady. Na pozemku sa ešte nachádza vínna pivnica cca 7 m2, ktorá poslúži na uskladnenie ovocia a zeleniny, prípadne na odloženie náradia.

Na prístupovej ceste je spoluvlastnícky podiel.

Dominantou tejto nehnuteľnosti je nepochybne najmä pozemok. Ten má výmeru 666 m2, je svahovitý a susedí s lesom a potokom Čierna Voda. Nádhernú prírodnú scenériu a ticho dopĺňa samotná prevažne úžitková záhrada, na ktorej sú vysadené všetky možné odrody ovocných stromov, kríkov, byliniek. 

Lokalita Sacky je veľmi tiché prostredie v katastrálnom území Bernolákovo, iba na skok od Bratislavy. Viaceré chaty/domy v tejto lokalite sú využívané na celoročné bývanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Change Currency

  • Change Measurement

  • Advanced Search

  • Our Listings

  • Mortgage Calculator

  • Reset Password

Compare Listings