We found 0 results. View results
Your search results

Trojizbový slnečný byt s vynikajúcou dispozíciou s výhľadom na stromy a zeleň

Posted by Andrea on March 20, 2024
0

Na predaj ponúkame trojizbový byt v Trnave na Spojnej ulici. Byt má celkovú výmeru takmer 75 m2 a k tomu balkón s výmerou 3,31 m2. K bytu prislúcha aj priestranná murovaná pivnica s výmerou 3 m2. Cena 144 000 eur.

Byt je vo veľmi zachovalom, pôvodnom stave. Rekonštrukciou prešli iba okná, ktoré boli vymenené za plastové s izolačným dvojsklom, sieťkami proti hmyzu a vnútornými žalúziami. 

V okolí sa nachádza množstvo zelene a prevažne malopodlažná zástavba rodinných domov. Ide o veľmi príjemnú a tichú lokalitu, s kompletnou občianskou vybavenosťou dostupnou aj peši. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 1973. Odvtedy prešla rekonštrukciou strecha bytového domu, fasáda vrátane zateplenia a bola inštalovaná nová vchodová brána na čip.

Samotný byt sa nachádza na druhom poschodí bytového domu a je orientovaný do dvoch svetových strán. Obývačka, kuchyňa a detská izba sú orientované na juhozápad a zároveň do krásneho, tichého parku. Spálňa má juchovýchodnú stranu s orientáciou na zeleň a parkovisko.

Bytu dominujú veľké okná, je krásne presvetlený počas celého dňa. K veľkým benefitom tohto bytu patrí aj výborná dispozícia bez potreby zásadných zmien. Tvoria ju:
– vstupná chodba 7,83 m2
– kúpeľňa 3 m2
– samostatné WC 1,12 m2
– chodba/šatník 6,38 m2
– obývačka 18,97 m2
– spálňa 12,42 m2
– spálňa 12,42 m2
– kuchyňa 12,20 m2
– balkón s obývačky 3,31 m2
– pivnica 3 m2.

Do bytu je zavedený plyn.

Ak vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Radi vás týmto bytom osobne prevedieme a zodpovieme všetky vaše otázky.

V cene je zahrnutý aj kompletný právny servis – vypracovanie zmluvnej dokumentácie advokátskou kanceláriou a poplatok za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na katastri nehnuteľností. V prípade záujmu vieme sprostredkovať aj výhodné financovanie, keďže pôsobíme dlhoročne aj ako hypotekárny špecialisti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Change Currency

  • Change Measurement

  • Advanced Search

  • Our Listings

  • Mortgage Calculator

  • Reset Password

Compare Listings