We found 0 results. View results
Your search results

Záhrada s projektom päťizbového domu v Dúbravke

Posted by Andrea on December 6, 2023
0

Pozemok – záhrada v MČ Bratislava-Dúbravka o výmere 449 m2, aj na výstavbu rekreačného domu s možnosťou celoročného bývania. Kúpna cena 98 870 eur.

Snívate o pokojnom bývaní v Bratislave obklopenom zeleňou? V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj krásny pozemok – záhradu s možnosťou výstavby rekreačného domu určeného na celoročné bývanie. V prípade záujmu vie majiteľ poskytnúť aj projekt päťizbového domu a taktiež projekt na studňu. Je podaná žiadosť na vydanie stavebného povolenia na výstavbu rekreačného domu aj studne. Pozemok sa nachádza priamo pri lese v mestskej časti Dúbravka v známej oblasti v blízkosti Technického skla.

Pozemok má dva prístupy – po chodníku (spoluvlastnícky podiel), ktorý vedie uprostred záhrad a tiež je možnosť prístupu autom z druhej strany po nespevnenej ceste.

Na pozemku sa nachádza prestrešený altánok z borovicového dreva o rozmeroch 6 x 4 m, ktorý výborne poslúži v lete na posedenia a taktiež menší záhradný domček na uloženie náradia. Pozemok je celý oplotený a je v ňom príjemná okrasná časť záhrady. Priamo na pozemku je zavedená voda aj elektrina.

Táto lokalita je veľmi obľúbená pre svojú blízkosť nielen k prírode (pozemok sa nachádza priamo pod lesom – Devínskou kobylou), ale aj k nákupným a zábavným možnostiam (Bory Mall máte 5 minút cesty autom).

V cene máte kompletný právny servis vrátane poplatku za kataster. Ak vás naša ponuka zaujala, radi sa s vami stretneme na obhliadke tejto zaujímavej nehnuteľnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Change Currency

  • Change Measurement

  • Advanced Search

  • Our Listings

  • Mortgage Calculator

  • Reset Password

Compare Listings